Poletna kitarska ustvarjalnica 2024

Spoštovani člani društva Egta.

Letos bomo v objemu narave na čudovitem Sinjem vrhu nad Ajdovščino izvedli jubilejno 10. Poletno kitarsko ustvarjalnico. Vabimo vse zainteresirane mlade kitariste, da se nam pridružijo v orkestru kitar, ki bo tudi tokrat potekal pod mentorstvom Josueja Gutierreza, Tanje Brecelj Vatovec, Martine Kocjančič, Erice Poropat in Leonarda Medice Gregoriča. Glasbeno ustvarjanje obogatijo družabne in športne aktivnosti, sprehodi in odlična kulinarika gostiteljev iz domačije na Sinjem vrhu.

Več informacij na kliku: https://www.glasbena-kp.net/index.php?id=48&p=&cat_id=1#ontitle

Več o tem

Poletna šola kitare v Črnomlju 2024 – nov program

Poletna šola kitare v Črnomlju v letošnjem letu uvaja nov program namenjen dijakom in študentom. Program zajema mojstrski tečaj z Makom Grgićem, individualne ure z bolgarsko kitaristko Božano Pavlovo, komorno igro in obisk koncertov ter vse ostale aktivnosti, ki jih ponuja poletna šola. Pohitite s prijavami, število mest je omejeno.

Nekaj prostih mest je še na voljo za program za osnovnošolce, ki vključuje kitarski orkester, komorno igro in individualni pouk z Izidorjem Erazmom Grafenauerjem, Mladenom Bucićem, Mariom Kurtjakom, Urbanom Mežo, Simonom Krajnčanom in Aljošo Vrščajem.

Več o tem

Poletna šola kitare v Črnomlju 2024

Poletna šola bo letos od 24. do 30. 6. 2024, v domu Lipa v Črmošnjicah. Koncerti bodo na različnih lokacijah, v Črnomlju, Črmošnjicah in Metliki. Mentorji ostajamo isti kot prejšnja leta: Mladen Bucić, Izidor Erazem Grafenauer, Mario Kurtjak, Simon Krajnčan, Urban Meža in Aljoša Vrščaj.

Klasični program ostaja enak kot lani: kitarski orkester, komorna igra in individualni pouk. Za starejše učence pa po izbiri ponujamo še seminar z Makom Grgićem in tečaj flamenka z Izidorjem Erazmom Grafenauerjem.

Več o tem