Kitarski seminar na Akademiji za glasbo

Akademija za glasbo v Ljubljani  organizira 5-dnevni kitarski seminar, ki bo potekal od 13. do 17. maja 2019 v okviru prireditve “Teden oddelka za godala in druge instrumente s strunami” v Palači Kazina Akademije za glasbo v Ljubljani, Kongresni trg 1/I. 

Seminar bo obsegal mojstrske tečaje v obliki praktičnega pouka z učenci, dijaki, študenti kitare in ostalimi zainteresiranimi kandidati v dopoldanskem času in koncerte študentov in profesorjev oddelka za godala in druge instrumente s strunami AG, ki se bodo zvrstili vsak večer od ponedeljka do petka. Točen urnik bo objavljen naknadno.

Vabimo učitelje, da se prijavijo na seminar skupaj s svojimi učenci, oz. dijaki, za katere želijo, da bi z mentorji imeli pouk (aktivna udeležba učitelja z učencem), ali da se seminarja udeležijo kot poslušalci (pasivna udeležba učitelja).
Za aktivno udeležbo na mojstrskem tečaju se lahko prijavijo tudi učenci in dijaki samostojno (brez učitelja), šudentje in ostali kandidati.  

Mojstrske tečaje bodo vodili mentorji: 
13. 5. 2019 – red. prof. Andrej  Grafenauer
14. 5. 2019 – asis. Erazem Grafenauer
15. 5. 2019 – asis. Primož  Sukič
16. 5. 2019 – red. prof. Tomaž Rajterič
17. 5. 2019 – doc. Katja Porovne Silič 

Učitelji si lahko v času trajanja celotnega seminarja sami izberejo termine svoje udeležbe v obsegu pedagoških ur, za katerega so se odločili. Svoj obisk mojstrskih tečajev in koncertov si lahko razporedijo na poljubno število dni tako, kakor jim najbolj ustreza.

Učitelji bodo dobili potrdila o udeležbi, ki jih bodo lahko uveljavljali pri napredovanju.

Več informacij najdete v priponkah.